Reisorganisatie Belgie, Vindt hier

Published Jan 22, 21
6 min read

Reisorganisaties

Een reisbureau, reisorganisatie of reisagentschap is een organisatie die bemiddelt tussen aanbieders en afnemers van aan reizen gerelateerde diensten zoals vliegtickets, hotelovernachtingen en activiteiten zoals excursies. Deze diensten kunnen in veel gevallen los van elkaar geboekt worden maar ook als compleet pakket - reis boeken (touroperators belgie). Kleine of gespecialiseerde reisagentschappen bieden hun diensten voornamelijk via internet aan, maar de grotere reisbureaus hebben daarnaast vaak ook fysieke winkels waar medewerkers het aanbod toe kunnen lichten aan potentiële reizigers en waar ook meteen geboekt kan worden.

In België is in 1965 een "reisbureauwet" verschenen die de sector van de reisbureaus reglementeerde (wet van 21 april 1965 houdende statuut van de reisbureaus) - vakantie boeken nederland. Met deze wetgeving wilde de overheid ervoor zorgen dat enkel "bonafide" reisbureaus op de markt zouden zijn, en dat de klanten een gegarandeerd niveau van bescherming zouden genieten (bv.

Reis BoekenReisbureau

Elk reisbureau moest een vergunning hebben - vakantie boeken nederland. Er werden drie vergunningscategorieën voorzien: categorie A voor ondernemingen die reizen organiseren en verkopen, categorie B voor ondernemingen die enkel reizen verkopen die door vergunninghouders van categorie A worden georganiseerd, en categorie C voor de autocarbedrijven. Na de staatshervorming van 8 augustus 1980 werd toerisme een gewestbevoegdheid, waardoor de verschillende gewesten apart wijzigingen aan die regelgeving konden aanbrachten.

Vakantie België Boeken

Reisbureaus moesten nog steeds een vergunning hebben (touroperator). Hiervoor moesten een aantal voorwaarden voldaan zijn (financiële draagkracht, minimale verzekering, technische uitrusting). Vanaf 1 januari 2014 hebben reisbureaus geen vergunning meer nodig. Deze versoepeling komt er na de opkomst van online reisaanbieders en de nood om hervorming van de Reisbureauwetgeving van 2007, nadat de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus (VVR) tal van online reisaffiliates had aangeklaagd.

Dit betekent echter niet dat organisaties die hier niet bij aangesloten zijn onbetrouwbaar zijn - reisbureau nederland. Wel geldt dat reisbureaus die pakketreizen aanbieden, wettelijk verplicht zijn garantiemaatregelen te treffen. Pakketreizen zijn samengestelde reizen met bijvoorbeeld zowel de heen- en terugreis als de overnachtingen. Een los vliegticket is bijvoorbeeld geen pakketreis. Een van de manieren om aan die garantieverplichting te voldoen, is het aangesloten zijn bij een garantiefonds, waarvan SGR de grootste en bekendste is.

Op zoek naar Franse vakantieparken met meer comfort? Dan zit je bij France Comfort goed! Villa’s, bungalow’s en chalets op 12 parken in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrénées en de Poitou-Charente - reisbureau. Op de parken zelf vind je alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie, zoals een zwembad, restaurant, wifi, tennis, speeltuin, animatie en Nederlandssprekende receptiemedewerkers.

Touroperator Belgie

Op deze pagina vind je een overzicht of lijst van touroperators waar je een leuke vakantie, weekendje weg, citytrip of nog andere soort reis kan boeken - touroperator. Scroll dus zeker naar beneden om deze handige opsomming te zien! Het overzicht is geschikt voor zowel Nederlanders als Belgen. Op deze pagina wordt een lijst van alle reisbureaus weergegeven.

De grootste en beste reisbureaus worden in onderstaand overzicht weergegeven. Bij de meeste reisbureaus in België kunnen ook Nederlanders een vakantie boeken. Ook is dit omgekeerd het geval bij Nederlandse touroperators (reisbureaus belgie). Bij deze organisaties kunnen ook Belgen een vakantie boeken. Ben je op zoek naar leuke vakantie websites en vakantietips? Dan vind je deze ook terug in onderstaand overzicht.

In onderstaand overzicht vind je een reisbureau overzicht. Het is een interessante lijst met reisbureaus en touroperators waar je in België of Nederland een reis of vakantie kan boeken. Hier volgt een lijst met reisbureaus Nederland en reisbureaus België, maar ook volgt een overzicht van de beste vakantie websites, alsook nog enkele andere nuttige sites.

Reisorganisaties BelgieJe vindt er een enorm groot en divers aanbod van allerlei soorten reizen (belgische reisbureaus). TUI.be is één van de grootste en meest bekende touroperators van België. Je vindt er interessante last minute aanbiedingen en andere promoties. Je kan er terecht voor zonvakanties, pretparken, fietsreizen, autovakanties, citytrips, vakanties dichtbij huis, vaarvakanties, wintersportreizen, vliegvakanties, cruisereizen, hotels voor koppels, hotels voor gezinnen met de leukste glijbanen, rondreizen en meer! Tui.

Belgische ReisbureausTouroperator

be. TUI Fly is één van de grootste vliegtuigmaatschappijen van België. Je kan er goedkope vliegtickets boeken naar verschillende, zeer populaire vakantiebestemmingen. Ook kan je via TUI Fly een voordelige huurwagen boeken. Tuifly. reisagentschappen belgie. be was vroeger Jetairfly. be. De VakantieDiscounter is zonder twijfel één van de meest populaire reisbureaus in Nederland en België.

Je kan er de goedkoopste vakantie boeken, omdat dit reisbureau vakanties gaat vergelijken van verschillende reisorganisaties. belgisch reisbureau. Je kan er alle soorten vakanties boeken. Dit reisbureau heeft al verschillende jaren op rij een award gewonnen als beste en populairste online reisbureau. Landal. be is één van de meest geliefde vakantiepark aanbieders.

Reisorganisatie Belgie

Vakantie België BoekenReisagentschappen Belgie

Zowel voor een zomervakantie, als voor een wintersportreis kan je bij Landal terecht. Er zijn ook steeds interessante vakantie aanbiedingen beschikbaar. Wanneer je op zoek ben naar een leuke vakantie in een natuur omgevend vakantiepark, dan moet je bij Landal zijn! Ontdek alle parken, zomervakanties en wintersportreizen door de website van Landal te bezoeken! Bij Booking.

Er zijn hotels, appartementen, vakantiehuizen, enzovoort, beschikbaar in meer dan 200 landen ter wereld! Zoek je een bepaalde accommodatie? Dan zal je ze zeker vinden bij Booking - reisorganisaties. com! Bij zon. sunweb.nl vind je zeer voordelige vliegvakanties naar de zon. Ook zijn er telkens erg interessante aanbiedingen en kortingen beschikbaar. Ontdek het allemaal door de website van deze touroperator te bezoeken! Een uitstekende zonvakantie kan je aan de beste prijs boeken bij Sunweb.

De prijs die je betaalt voor de vlucht en het hotel, is altijd zeer voordelig. Er zijn veel zonnige vakantiebestemmingen waarnaar je een reis kan boeken, zoals: Dubai, Griekenland, Bulgarije, Turkije, Spanje, Ibiza, Griekenland, Kreta, Kroatië, Tenerife, Zakynthos en nog veel meer! Bij Sunweb kan je tevens ultra all inclusive vakanties boeken naar de zon - goedkoopste reisbureau.

Reisorganisaties

sunweb.be vind je dus zeer voordelige zonvakanties naar landen zoals Spanje (en de Spaanse eilanden), Italië, Kroatië, VAE, Griekenland (en de Griekse eilanden), Turkije, Portugal (en de Portugese eilanden), Cyprus, Gambia, Bulgarije, Egypte en Kaapverdië. Op de website wintersport. sunweb.nl vind je de beste wintersportreizen tegen de meest voordelige prijs.

ReisburoReisbureaus Nederland

De beste skivakanties kan je er online boeken aan de beste prijs. In België is Sunweb marktleider op het gebied van shortski vakanties, maar ook kan je er langere skivakanties boeken. Skiërs van elke leeftijd kunnen terecht voor een wintersportreis bij deze touroperator. Er kunnen wintersportreizen naar verschillende landen geboekt worden, zelfs naar Andorra. touroperator.

Natuurlijk zijn ook andere landen mogelijk voor het boeken van een skivakantie, zoals: Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland en Oostenrijk (reisburo). Je kan er kiezen uit diverse vakantieverblijven. reisagentschappen belgie. Van comfortabele standaardverblijven, tot luxe all inclusive hotels: het is er allemaal mogelijk! Bij Sunweb kan je ook terecht voor hun extra service op het gebied van het kopen van een skipas, het huren van skimateriaal en snowboardmateriaal.

Touroperator

Ligt er niet genoeg sneeuw? Dan kan je gewoon omboeken! Bij Sunweb wintersport kan je dus zeer voordelige skivakanties boeken naar de beste skigebieden in landen zoals Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Andorra, Italië en Frankrijk. Er zijn telkens interessante aanbiedingen beschikbaar waarbij je nog goedkoper op wintersportvakantie kan vertrekken! Goedkope prijzen voor een vakantie betalen, zonder boekingskosten? Het kan bij Prijsvrij! Alle soorten vakanties zijn er beschikbaar (touroperator).

Navigation

Home

Latest Posts

Reisorganisaties Nederland, Vindt ze hier

Published Feb 24, 21
5 min read

Online Reisbureau, Boek je hier

Published Feb 23, 21
11 min read

Goedkoopste Reisbureau

Published Feb 22, 21
6 min read